Skip links

Livrare & Retur

LIVRARE (timp expediere: 2-3 zile lucratoare)

Livrarea se face prin curier si este in valoare de 20lei (tva inclus). Dupa efectuarea comenzii cumparatorul va primi un mail cu datele comenzii si faptul ca aceasta este procesata. Transportul se face prin firmele Urgent Cargus si DPD.

In cazul in care un produs este achizitionat cu backorder, termenul de livrare este extins la min. 5zile lucratoare. Informatii mai exacte vor fi comunicate de catre echipa Firemakers.

In caz de retur Cumparatorul va achita cheltuielile de transport

RETUR

Cumparatorul are dreptul sa renunte la produsele achizitionate de pe Site, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, conform prevederilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Important: Produsele (Bibliile/Copertile) personalizate nu se pot returna!

Cumparatorul va putea solicita schimbarea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care a intrat in posesia fizica a produsului prin completarea formularului de retur.

In caz de retur Cumparatorul va achita cheltuielile de transport.

Daca Cumparatorul doreste restituirea sumei achitate pentru unul sau mai multe produse, Vanzatorul va efectua transferul sumelor in contul specificat in formularul de retur numai dupa primirea produsului/produselor de la Cumparator, in termen de 14 zile calendaristice.

Vanzatorul nu restituie taxele de expeditie.

Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Cumparatorul a returnat produsul cumparat initial.

Daca adresa de livrare a fost scrisa incomplet sau gresit la checkout de catre Cumparator iar coletul nu a putut fi livrat, costurile transportului nu vor fi returnate Cumparatorului. Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 14 de zile de la retur si in urmatoarele conditii:

  • starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu fi fost purtate sau sa nu prezinte urme de uzura sau consum;
  • produsul trebuie trimis impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre Vanzator (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate, produsul sa nu fie purtat, spalat etc.). In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare de vandabilitate;

Cumparatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea sau inlocuirea unui produs. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz iar Vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz.